KPN heeft een partijtje iPhones opgekocht

Sinds juni 2008 verschijnen er al berichten in nieuwsgroepen dat helpdesk medewerkers van KPN beweren dat KPN de iPhone ook gaat leveren in Nederland. In 2007 toen T-Mobile en KPN nog met Apple in gesprek waren over wie de iPhone in Nederland mocht gaan verkopen was KPN topman Ad Scheepbouwer tegenover RTL Z nog zeer positief over de iPhone: “Ik heb er ook een, het is een ontzettend leuk ding“ maar nadat T-Mobile de race om de iPhone had gewonnen zei Scheepbouwer in februari 2008 tegen de Financial Times: “Ik had er eentje maar het is een behoorlijk nutteloos apparaat, om eerlijk te zijn”. Woordvoerder Bram Oudshoorn van KPN bevestigde op 28 mei 2008 nog dat ze nog steeds in gesprek waren met Apple maar tot vandaag is het naast wat geruchten van helpdesk medewerkers angstvallig stil gebleven.

De iPhoneclub kreeg tips binnen dat KPN vertrekkende klanten die over willen stappen naar T-Mobile sinds maandag vraagt om vooral te blijven en dat ze via KPN ook een iPhone 3GS kunnen krijgen, in combinatie met een abonnement. Met een Hi abonnement betaal je €35,45 per maand en daarvoor krijg je 300 belminuten of 600 SMS’jes, inclusief onbeperkt internet. Voor de 16GB iPhone 3GS betaal je 289 euro. Daarnaast staat er op de KPN website ook een incomplete pagina die verwijst naar de iPhone 3GS.

De iPhoneclub heeft het gerucht onderzocht en daaruit blijkt dat KPN een partij van honderden simlockvrije iPhones opgekocht heeft in het buitenland. KPN gaat alleen de 16GB iPhone 3GS leveren in de kleur zwart. Alleen verkrijgbaar in combinatie van een Hi of KPN abonnement. De prijs die je voor de iPhone moet bijbetalen is afhankelijk van je klantwaardering. Nou maar hopen dat KPN het partijtje niet in Rusland op de kop heeft getikt…..

kpn2

Bron: iPhoneclub