Kies op 12 september voor de nieuwe iPhone en een nieuwe Tweede Kamer

Dat iMore betrouwbare bronnen heeft wisten wij al enige tijd maar het is altijd prettig als de enige echte “Apple Insider”, Jim Dalrymple de datum van 12 september kan bevestigen. Die bevestiging kwam zojuist in de vorm van een Yep op de website van Dalrymple:

“iMore has learned that Apple is planning to debut the new iPhone at a special event on Wednesday, September 12, 2012, with the release date to follow 9 days later on Friday, September 21.

Yep”.

Mocht je gisteren nog niet begrepen hebben waarom wij onze jaarlijkse vakantie en komkommerperiode even hebben onderbroken… woensdag 12 september zijn er niet alleen Tweede Kamerverkiezingen maar dan is ook de lancering van de zesde generatie iPhone tijdens een Special Event. Vanaf 21 september is de nieuwe iPhone te koop.

Opvallend is dat Dalrymple in zijn bericht de introductie van een kleinere iPad niet kan of wil bevestigen. Wel de lancering en de release date van de nieuwe iPhone maar geen woord over de iPad mini…. Hopelijk krijgen we nog een reactie op deze vraag. Volgens bronnen van de o.a. de Wall Street Journal en de New York Times gaat Apple later dit jaar een kleinere iPad introduceren.

Bizar is ook dat All Things D en The Verge het bericht van iMore bevestigen. Dat gelooft natuurlijk niemand want als ze die kennis hadden gehad dan hadden ze zo’n bericht natuurlijk zelf al gepubliceerd.

Afbeelding zesde generatie iPhone via: InventHelp