JeePee is back! iPhone app nu als desktop versie

Woensdag verdween de JeePee iPhone applicatie uit de App Store na klachten uit Nederland. In JeePee zagen we de minister president dansen op de beat van de muziek. Door de telefoon te schudden, draaien en wrijven had je invloed op de moves van Balkenende. De JeePee iPhone applicatie is massaal gedownload en stond op de eerste plaats (vermaak) en tweede plaats van meest gedownloade Apps in Nederland.

jeepee

Guppies in the Dark, de makers van de applicatie, hebben in twee dagen een alternatief ontwikkeld. Dit programma kan op iedere Apple computer draaien en laat zien dat JeePee altijd weer op zijn pootjes terecht komt.

De desktop versie van JeePee is gratis te downloaden via: http://guppiesinthedark.com/web/apps/jeepee

jp2

Aanstaande dinsdag wordt voor alle JeePee fans in Amsterdam in Club Up (Korte Leidsedwarsstraat 26, vanaf 9.30 uur) een feest gegeven waar de doorstart van JeePee wordt gevierd; Feest mee met JeePee!

Dat de JeePee iPhone applicatie inmiddels een rage is kan je zien op het YouTube kanaal van  Guppies in the dark. Tweede Kamerleden zoals Mei li Vos van de PvdA en Boris van der Ham van D66 kunnen er wel om lachen.

Bron: Persbericht Guppies in the Dark