Je kan je GoPro nu ook bedienen via je Apple Watch

De GoPro app heeft vandaag een update gekregen zodat het nu ook mogelijk is om met je Apple Watch een GoPro camera te bedienen. Je kan een opname starten en stoppen, HiLight Tags toevoegen aan video fragmenten zodat je deze later eenvoudig weer kan delen via sociale media. Handig is ook dat shots nu ook zijn te previewen via een Apple Watch.
aapl watch
Via je iPhone of iPad kan je nog beter browsen door de media bestanden die op de micro-SD kaart van je GoPro camera staan. Daarnaast is het nu ook mogelijk om een still foto te maken van een video. Je selecteert de perfecte afbeelding van een actiemoment door frame bij frame door de video te scrollen.
1
Het downloaden van 4K video’s naar een iPhone is nog steeds niet mogelijk, zelfs niet naar een iPhone 6s die wel 4K video ondersteunt. GoPro’s hoge kwaliteit 4k video formaat is (nog) niet te bewerken op een iPhone 6s. Het werken met 1080 met 25 fps gaat over het algemeen het beste om video snel te kunnen bewerken en te delen. Nieuw is ook dat je via je iDevice video fragmenten kan trimmen tot 5, 15 of 30 seconden om ze vervolgens eenvoudig te kunnen delen via sociale media zoals Twitter en FaceBook.