Is de Motorola Droid de eerste iPhone killer?

Cali Lewis is een Amerikaanse podcaster en internet-persoonlijkheid maar ze is vooral bekend vanwege haar dagelijkse video podcast voor GeekBrief.TV Ze bespreekt nieuwe producten (gadgets) en technische ontwikkelingen. Daarnaast is ze Apple fan-boy girl en al jaren lang gebruiker van de iPhone. Maar sinds de review van de Motorola Droid zijn we daar niet meer zo zeker van….

De Motorola Droid heet in Europa de Motorola Milestone en is nog niet officieel in Nederland te koop. In Duitsland is de Milestone te koop vanaf zo’n 404 euro maar voor dat geld krijg je ook een QWERTZ-toetsenbord en geen QWERTY. De Duitse Milestone is ook in Nederland te koop voor € 649,95 bij Wereld Telefoons in Leiden met QWERTZ-toetsenbord maar wel Simlockvrij. Wij kennen Wereld Telefoons (nog) niet en mocht je een Milestone willen kopen probeer hem dan persoonlijk af te halen.

Over een eventuele release van de Motorola Milestone in Nederland is nog niets bekend maar als het zover is lees je dat waarschijnlijk het eerst op Androidplanet.nl