iPhone vanaf 29 november ook te koop bij KPN en Vodafone

KPN en Vodafone hebben vanmorgen bekendgemaakt dat de iPhone 4 vanaf 29 november ook te koop is bij beide providers. Daarmee komt er een eind aan het alleenrecht op de verkoop van de iPhone via T-Mobile. Interessant is ook of Apple Benelux de iPhone nu ook simlock vrij gaat verkopen via de online Apple Store, eerder gebeurde dat al bij onze Oosterburen. Vodafone verkoopt de iPhone 4 ook als prepaid vanaf € 649 voor de 16GB iPhone 4 en de 32GB iPhone 4 kost 749 euro.

KPN en Vodafone gaan de iPhone verkopen in combinatie met een abonnement wat voorzien is van een datalimiet. Wie al een iPhone in zijn of haar bezit heeft weet dat een iPhone grootgebruiker is van data en als je veel data verbruikt ben je beter af bij T-Mobile. De goedkoopste abonnementen van Vodafone hebben een datalimiet van 500MB en de duurdere een limiet van 1GB. Bij KPN kan je voor 5 euro per maand een extra bundel kopen om de data te verdubbelen de zogenaamde dataverdubbelaar. Hoeveel dat er beschikbaar is staat niet vermeld op de KPN website. Vermoedelijk krijg je 250MB wat je voor € 5 euro per maand kan verdubbelen naar 500MB per maand.

Een iPhone 4 in combinatie met een abonnement van een jaar is bij T-Mobile het goedkoopst. Bij een twee-jarig contract is Vodafone de goedkoopste aanbieder van het toestel. Hieronder een overzicht van alle providers:

KPN:

Vodafone contractduur 1 jaar – iPhone 4 16GB zwart links 32GB rechts

Vodafone contractduur 2 jaar – iPhone 4 16GB zwart links 32GB rechts

T-Mobile