iPhone unlocktool blacksn0w nu verkrijgbaar

De unlocktool blacksn0w voor de iPhone 3G en 3GS firmware 3.1.2 met baseband 05.11.07 is zoals we eerder vandaag al aankondigden via Twitter nu beschikbaar via Cydia. Als als je nog geen jailbreak hebt toegepast kan je via de website Blackra1n.com de Blackra1n tool van George Hotz downloaden waarmee je, je iPhone kan jailbreaken en unlocken.

iClarified heeft voor windows en mac een handleiding gemaakt hoe je de blacksn0w unlock kan toepassen via Blackra1n.

foto

Als je al eerder de Blackra1n jailbreak hebt toegepast dan kan je via Cydia blackra1n.com as repo toevoegen.

De blacksn0w unlock werkt alleen met een iPhone 3G of 3GS met baseband 05.11.07 en vanaf firmware 3.1 Na de unlock kan je er ook voor kiezen om tethering te activeren via help.benm.at

De eerste reacties over blacksn0w zijn positief. We hebben het getest op een iPhone 3G met een T-Mobile simlock en dat werkte prima. Er zijn ook berichten dat WiFi niet meer werkt na de unlock. Dat herstel je door je netwerk instellingen te resetten. Als je een unlock toepast vervalt de garantie van je iPhone. Tijdens het unlocken of jailbreaken kan je, je toestel onherstelbaar beschadigen. Weet dus waar je aan begint en lees de beschrijvingen op de website iClarified goed door voordat je begint.

Meer informatie op het blog van George Hotz

blackra1n