iPhone nano display en hoesjes opgedoken

OSXDaily heeft iets leuks ontdekt op de website Alibaba.com die nu al onderdelen verkoopt voor de iPhone 5 nano, zoals het LCD display op de bovenstaande afbeelding met de titel “for iPhone NANO 5″ en de bijbehorende hoesjes. Wat opvalt is dat de iPhone nano digitizer (display) geen HOME-knop heeft en dat komt overeen met eerdere geruchten dat Apple werkt aan een kleinere iPhone die je volledig kan bedienen via het touchscreen.

OS X Daily heeft een mockup gemaakt aan de hand van het bovenstaande display en de iPhone 5 nano zou er wel eens zo uit kunnen zien:

Onlangs verschenen er berichten dat Apple werkt aan een kleinere en goedkopere iPhone, The New York Times ontkende die berichten maar dat blijkt niet helemaal juist te zijn. Er komt geen iPhone nano maar wel een goedkopere iPhone als prepaid variant. Tim Cook liet onlangs ook weten dat Apple een goedkope iPhone wil lanceren om op die manier de onderkant van de markt te bedienen. Volgens Cook moeten Apple producten voor iedereen te koop zijn en niet alleen voor de rijken der aarde: “for everyone, not just for the rich”.

Tot slot staan er op de op de website nog enkele hoesjes voor de iPhone nano maar daar raken wij niet echt opgewonden van omdat die er al sinds 2008 op staan.