iPhone lancering morgen zonder iPhones 4

Morgen is de iPhone 4 officieel verkrijgbaar in Nederland en België. Als je plannen hebt om ergens voor de deur te gaan liggen bij een T-Mobile store om er een te bemachtigen dan kan je dat beter uitstellen tot over zo’n 8 tot 10 weken. De gehele voorraad iPhones 4 is al vergeven aan bestaande T-Mobile klanten. Sommige telecom shops krijgen een beperkte voorraad en die iPhones 4 zijn ook al gereserveerd.

Vanaf morgen kan iedereen de iPhone 4 bij T-Mobile bestellen maar moet je wel rekening houden met een levertijd van 8 tot 10 weken. Bij de Belcompany is het nu al mogelijk om een iPhone 4 te reserveren. Eind september of half oktober komt de volgende voorraad met iPhones 4 weer binnen.

Zelfs voor bestaande klanten die zich via T-Mobile hebben ingeschreven op een iPhone 4 is het nog steeds onduidelijk of ze morgen wel een iPhone 4 ontvangen. Mensen die nog geen bevestiging hebben ontvangen van T-Mobile krijgen vandaag een e-mail of sms met gegevens over de levering van de iPhone 4.

Ook in België bij Mobistar zijn alle iPhones 4 al gereserveerd en komt de volgende voorraad pas weer over enkele weken binnen.