>iPhone firmware 3.0 geïnstalleerd?

>Dit weekend kregen we een vraag hoe je moet downgraden als je iPhone firmware 3.0 hebt geïnstalleerd. De nieuwe firmware is verkrijgbaar via diverse BitTorrent websites maar er staat niet bij hoe je moet downgraden en ook niet dat je software ontwikkelaar moet zijn om de firmware te kunnen gebruiken. Daarbij werkt de beta 3.0 firmware maar enkele weken totdat er weer een update komt. Als de beta 3.0 firmware verlopen is kan je, je iPhone pas weer gebruiken als je update naar de nieuwe beta 3.0 firmware. Downgraden werkt dan ook niet meer.

Je 3G baseband krijgt ook een update en er is (nog) geen weg terug om dit ongedaan te maken. Mocht je Yellows0w gebruiken dan werkt dat ook niet meer.

3 maanden tot de officiële update is nog ver weg en wij kunnen ons goed voorstellen dat je geïnspireerd raakt door alle mooie schermafbeeldingen en video’s van de nieuwe functies. Het is erg verleidelijk maar wij raden iedereen aan om te wachten tot de officiële 3.0 update.

Heb je al een update gedaan dan heeft BigBoss een uitgebreide beschrijving gemaakt waar je kan lezen hoe je de beta 3.0 software kan downgraden naar de huidige 2.2 iPhone firmware.


Foto: Engadget