iPhone-configuratieprogramma voor 3.1 firmware

Met iPhone-configuratieprogramma kunt u eenvoudig configuratieprofielen aanmaken, coderen en installeren, voorzieningenprofielen en geautoriseerde programma’s bijhouden en installeren en apparaatinformatie, zoals consolelogbestanden, vastleggen.
Configuratieprofielen zijn XML-bestanden die zijn bedoeld om het gebruik van de iPhone en iPod touch in bedrijfsomgevingen mogelijk te maken. Ze bevatten informatie over het beveiligingsbeleid, de beperkingen, de VPN-configuratie, de Wi-Fi-instellingen, e-mail- en agenda-accounts en inloggegevens.
iPhone-configuratieprogramma wordt in de map /Programma’s/Hulppprogramma’s/ geïnstalleerd.
Meer informatie over het gebruik van iPhone-configuratieprogramma vindt u in de “iPhone and iPod touch Enterprise Deployment Guide”, die u kunt downloaden op http://www.apple.com/nl/support/iphone/enterprise/.

Zakelijke gebruikers kunnen nu het iPhone-configuratieprogramma downloaden wat compatible is met iPhone firmware 3.1 Het is mogelijk om configuratieprofielen aan te maken, coderen en te installeren, voorzieningenprofielen en geautoriseerde programma’s bij te houden en te installeren en apparaatinformatie, zoals consolelogbestanden bij te houden.

De XML bestanden (profielen) zijn bedoeld om het gebruik van de iPhone in bedrijfsomgevingen mogelijk te maken. In de bestanden staan gegevens over het beveiligingsbeleid, de beperkingen, de VPN-configuratie, de Wi-Fi-instellingen, e-mail- en agenda-accounts en inloggegevens.

Het 2.1 iPhone-configuratieprogramma is op dit moment alleen verkrijgbaar voor de Mac maar een Windows versie zal binnen enkele dagen beschikbaar zijn.

Meer informatie over het gebruik van iPhone-configuratieprogramma via deze link en het programma is via deze link gratis verkrijgbaar.

config