iPhone bij T-Mobile of Vodafone…

Vodafone heeft de tarieven voor de iPhone bekend gemaakt op de website. Er zijn vijf bundels verkrijgbaar met een contract voor een periode van 1 of 2 jaar. goedkoopste abonnement met een 16GB iPhone 4 is € 29,50 per maand. Je betaald € 199 voor de iPhone 4 en krijgt daarbij een datalimiet van 500MB. Bij T-Mobile betaal je € 29,95 per maand, € 169,95 voor de iPhone 4 en onbeperkt gebruik van data als het beschikbaar is.

Als je een contract van een jaar afsluit met de goedkoopste bundel dan betaal je voor de iPhone 4 bij vodafone € 429 en bij T-Mobile € 359,95

De iPhone heeft de bijnaam dat hij de Hummer onder de smartphones is en als je een iPhone regelmatig gebruikt zit je al gauw aan de Vodafone limiet van 500MB. Bij T-Mobile hoef je geen zorgen te maken over het dataverbruik maar meer over het bereik van het netwerk. Als je altijd bereikbaar wil zijn dan is Vodafone een goed alternatief maar als je veel data verbruikt dan is T-Mobile de beste optie en ook nog goedkoper. Op 1 november gaan de tarieven voor de iPhone wel iets omhoog maar het ongelimiteerde dataverbruik blijft hetzelfde.

Als je een duurdere maandelijkse bundel inkoopt bij Vodafone kan je ook kiezen voor een databundel met een limiet van 1GB .

Wij zijn benieuwd met welke tarieven KPN binnenkort gaat komen nu de tarieven van beide concurrenten bekend zijn. Lijkt ons niet zo moeilijk om de iPhone markt in handen te krijgen. Goedkopere iPhones, grotere bundels dan Vodafone, lagere maand tarieven?

Ondertussen is de slag om de iPhone verkoop in Nederland voorlopig gewonnen door T-Mobile wat ons betreft.