iPhone applicatie van woningsite Monx

Een maand geleden lanceerde woningsite Monx een mobiele woningsite mobiel.monx.nl. Vandaag heeft Monx een gelijknamige applicatie voor de iPhone via de App Store gelanceerd. Via de GPS van de iPhone is het mogelijk de locatie van de gebruiker te bepalen en op basis daarvan kan je alle te koop staande woningen zien in een straal van 500 meter. De zoekresultaten worden door herkenbare iconen getoond op een kaart.

Via de applicatie van Monx zijn alle koop woningen van Nederland te vinden. Dit omvat zowel het particulier woningaanbod als het woningaanbod van alle Nederlandse makelaars, ongeacht het lidmaatschap van een branchevereniging.

Naast de mogelijkheid het adres en de vraagprijs in de kaartweergave te tonen, is op eenvoudige wijze voor iedere woning additionele informatie op te vragen. Zo wordt onder meer de woonoppervlakte, de perceeloppervlakte en de datum waarop de woning te koop is aangeboden weergegeven. Tevens wordt voor de betreffende woning een link naar de mobiele website van Monx getoond waarop meer foto’s van de woning bekeken kunnen worden.

De Monx applicatie is gratis verkrijgbaar via de App Store.

monx