iPhone App van de tv-serie House

FOX heeft een iPhone App gelanceerd van de populaire televisie serie House. De InHouse App laat exclusieve video’s zien en foto’s van de serie. Vanaf 24 mei start er in de Verenigde Staten een nieuwe serie en via de InHouse iPhone App kan je deze zomer volledig op de hoogte blijven.

Via InHouse zijn exclusieve interviews te zien, kijkjes achter de schermen en foto’s van de set. Een selectie van de scenario schrijvers met veel “House-isms”, een muziek selectie en een video blog met inside informatie over elke aflevering.

Na het seizoen zijn er 3 minuten afleveringen te zien via de applicatie en het is op dit moment onduidelijk of die ook in Nederland te zien zullen zijn via de InHouse iPhone App, die gratis verkrijgbaar is via de App Store.

House M.D. (ook wel House genoemd) is een Amerikaanse ziekenhuisserie ontwikkeld door David Shore voor de Amerikaanse televisiezender Fox. De serie werd na zijn debuut in 2004 al meermaals bekroond met verschillende prijzen. In Nederland wordt de serie uitgezonden door SBS 6 en RTL5, in België werd de serie oorspronkelijk uitgezonden door VTM. Sinds september 2007 is de reeks te volgen op KanaalTwee (Nu 2BE). De titelsong van House is Teardrop van Massive Attack.