iPhone App NRC Handelsblad werkt nu ook op de iPad

De NRC Handelsblad iPhone applicatie is sinds 29 december 2009 te koop in de App Store. De applicatie kost eenmalig € 0,79. Als je al een abonnement hebt op NRC Handelsblad of op NRC De Week kan je na aanschaf van de applicatie, dagelijks gratis de krant bekijken. Dit doe je via je account. Als je geen abonnement hebt dan is de elektronische versie van de NRC ook via de applicatie te koop voor € 0,79 per editie en dat is een koopje want de gedrukte versie kost € 1,80. De eerste keer na aanschaf van de applicatie, ontvang je de krant eenmalig gratis.

De NRC Handelsblad nieuwsapplicatie geeft je toegang tot alle artikelen die in de krant verschijnen. Dit geeft je de mogelijkheid om overal ter wereld de actuele versie van NRC Handelsblad te lezen. NRC Handelsblad is elke dag vanaf 15.00 uur te downloaden, daarna is de krant offline beschikbaar in het archief van je iPhone of iPad en kan vervolgens zonder verbinding gelezen worden. Abonnees van NRC Handelsblad kunnen de krant gratis downloaden op een iPhone en de iPad. Als je geen abonnee bent van de krant en de digitale editie op je iPhone en op je iPad wil downloaden moet je twee keer betalen en dat kost dan weer net zoveel als de gedrukte versie.

Vandaag verscheen er een update van de NRC Handelsblad applicatie in de App Store die nu ook geschikt is voor de iPad. NRC is daarmee de eerste Nederlandse krant die een iPad applicatie heeft in de App Store. Voor Google Android gebruikers verschijnt binnenkort ook een NRC Android applicatie. De NRC iPad applicatie is te koop in de App Store voor  € 0,79. Na aanschaf van de applicatie, ontvang je de krant eenmalig gratis.