iPhone 7 Plus met Smart Connector krijgt 3GB RAM aan boord vanwege dubbele camera

Het is de week van de iPhone 7 geruchten die traditioneel vaak van elkaar afwijken. Zelfs analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities moet zijn voorspellingen inmiddels bijstellen. Eerder voorspelde hij dat Apple dit jaar twee iPhone 7 Plus modellen zou gaan lanceren maar daar komt hij op terug. Met de kennis van nu denkt hij dat Apple naast de 4.7-inch iPhone 7 slechts één 5.5-inch iPhone 7 Plus gaat lanceren. Dit model krijgt een dubbele camera en om al die beelden te verwerken krijgt de 7 Plus ook 3GB RAM aan boord.

Gisteren verschenen er ook twee uitgelekte design blauwdrukken van Apple toeleverancier Catcher Technology waarop de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus te zien zijn. Op die afbeeldingen valt op dat de iPhone 7 Plus voorzien is van een Smart Connector en de iPhone 7 niet. Desalniettemin lijkt het er nog steeds op dat de iPhone 7 veel lijkt op de iPhone 6s. Daarbij vinden wij de blauwdrukken wel heel erg slordig in elkaar geknutseld.
design-iPhone-7
Zoals we eerder deze week al schreven komt de echte iPhone vernieuwing pas in 2017. Dat jaar is het ook 10 jaar geleden dat de allereerste iPhone op de markt verscheen en dus tijd voor een feestje.