iPhone 7 krijgt weinig kenmerken om te updaten omdat Apple alle tijd nodig heeft voor een waanzinnige iPhone 8

De komst van de nieuwe iPhone later dit jaar gaat voor verwarring zorgen. Volgens insiders moet je niet veel vernieuwing verwachten maar Apple’s CEO Tim Cook liet onlangs weten dat de komst van de nieuwe generatie iPhone voor de huidige iPhone eigenaren maar een ding kan betekenen: upgraden. Doelde Cook met zijn uitspraak op de nieuwe iPhone generatie die pas volgend jaar op de markt komt of de iPhone 7 die volgens aanhoudende geruchten slechts een update is van de huidige iPhone 6s.

Volgens het Japanse blog Macotakara heeft Apple de Smart Connector die onlangs te zien was op een iPhone 7 prototype inmiddels verwijderd in het definitieve design van de iPhone 7. Of dat juist is weten we pas na deze zomer maar als de geruchten juist zijn dan is de ambitie van Apple om om de twee jaar steeds een vernieuwende iPhone te bouwen dit jaar verdwenen. Het design van de iPhone 7 is ten opzichte van de huidige iPhone 6s voor een leek nauwelijks anders.

Echte vernieuwing komt volgens analisten pas in 2017 en volgens geruchten zien we dan een iPhone 8 die gemaakt is van glas. Qua design zal die iPhone de voorgaande modellen meteen in het stenen tijdperk plaatsen en dan zit er natuurlijk niets anders op dan te upgraden…..
iPhone-7-Plus