iPhone 6 krijgt 5 inch display en iPad mini HD komt pas in 2014 op de markt

Via betrouwbare bronnen in de display industrie heeft het Koreaanse IT News vernomen dat vrijwel alle toekomstige Apple producten worden voorzien van geheel nieuwe dislay technologie. Van de volgende generatie iPhone tot de iPad maar ook de nieuwe MacBooks.

Terwijl we hier nog wachten op de release van de iPhone 5s met een 4 inch Retina display zijn ze in Korea al begonnen met de voorbereidingen van de productie van de iPhone 6 met een 5 inch display, een 7.9 inch iPad mini HD met LTPS display en een oversized 12.9 inch-iPad voor educatieve doeleinden. Producten die we pas in 2014 kunnen verwachten volgens de berichten uit Korea.

LTPS TFT LCD fabrikanten in Korea brengen op dit moment de productie capaciteit van high-definition LCD displays op orde voor de massaproductie van de bovenstaande producten. Samsung Display en LG Display zijn hofleverancier van displays voor de iPad, iPhone en MacBooks.

Tot slot worden de nieuwe MacBooks ook voorzien van nieuwe energiezuinige  4K LCD displays. Het is niet duidelijk of we die volgende maand al aantreffen in de nieuwe MacBook updates met een Intel Haswell processor.

iOS 7 GM