iPhone 5S zal verkrijgbaar zijn in wit, zwart en in nog één extra mysterieuze kleur

Het Japanse blog Mac Otakara heeft via een betrouwbare bron vernomen dat de iPhone 5S verkrijgbaar zal zijn in 3 kleuren. Naast wit en zwart komt er volgens de anonieme bron nog één mysterieuze kleur bij. Geen vijf zoals sommige blogs melden want er staat volgens de juiste vertaling in het bericht:

 “One new color will be added to the iPhone 5’s existing two color options for a total of three colors.”

Topeka Capital Markets analist Brian White wist in januari al te melden dat de iPhone 5S in maar liefst 8 kleuren verkrijgbaar zal zijn. Roze, geel, blauw, groen, paars, zilver, wit, zwart en vermoedelijk ook een (Product)Red variant. Ander bronnen hebben weer vernomen dat dit juist de kleuren zijn van de goedkope variant die volgens nog meer geruchten later dit jaar te koop zal zijn.

Volgens de over het algemeen goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo zal de goedkope iPhone, die qua design veel lijkt op de huidige iPhone 5 gemaakt worden van fiberglass en plastic. Nu we toch bezig zijn… volgens dat laatse geruchten gaat Apple de volgende generatie iPhone en de het budget model al in juli lanceren.

ipodtouch