iPhone 5 vanaf 21 september al bij T-Mobile in Nederland te bestellen

T-Mobile heeft desgevraagd tegenover NU.nl bevestigd dat de iPhone 5 vanaf 21 september bij de provider te bestellen is. Net als bij voorgaande lanceringen van een iPhone in Nederland kan je dus een pre-order plaatsen. Details over prijzen en abonnementen wilde de woordvoerder van T-Mobile nog niet vrijgeven.

Zoals we al eerder schreven is de iPhone 5 vanaf 21 september ook te koop in England, Duitsland en Frankrijk. Als je dus zo snel mogelijk een iPhone 5 wil bemachtigen moet je daar op 20 september ergens in de rij aansluiten. De verkoop van de iPhone 5 start bij de Apple Stores in England, Duitsland en Frankrijk op 21 september om 08:00 uur.

De iPhone 5 ging vandaag al in Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Singapore en Engeland  in de voorverkoop en was in eerder genoemde landen vrijwel meteen uitverkocht zodat de levertijd al snel opliep naar dan meer dan twee weken. In de Verenigde Staten is de iPhone 5 nog wel te bestellen maar ook daar zal de levertijd van één week snel oplopen tot weken, net als bij voorgaande iPhone lanceringen.