iPhone 5 krijgt volledig nieuw design met A5 processor en iPad 2 een SD-kaartslot

Volgens bronnen van Engadget krijgt de iPad 2 een “super high-resolution” display, een uitsparing om een SD-kaart te gebruiken en in de GSM versie van de iPad 2 zit een dual GSM/CDMA data chip die gemaakt is door Qualcomm.

Wat Engadget even is vergeten is dat er in de iOS 4.3 maar liefst 3 verwijzingen staan naar een iPad 2, de GSM versie, het WiFi model en de iPad 2 voor Verizon met ondersteuning voor het CMDA netwerk. Door gebruik te maken van een dual GSM/CDMA data chip in de iPad 2 blijft er dus een iPad over in het overzicht wat we eerder deze week publiceerden. Komt er nog een LTE versie of toch nog een kleinere iPad naast de iPad 2?

De volgende generatie iPhone, de iPhone 5 krijgt een volledig nieuw design en dat is natuurlijk niet zo bijzonder omdat er in de iPhone 4 een (antenne) designfout zit. In de iPhone 5 zit Apple’s nieuwe dual-core A5 processor en de dual GSM/CDMA data chip van Qualcomm die ook in de iPad 2 zit gebruikt Apple ook voor de iPhone 5. Apple gaat de A5 processor ook voor de nieuwe Apple TV gebruiken en de A5 processor kan 1080p video zeer goed weergeven op een Apple TV “cranking out 1080p video like running water” en dus ook op de iPhone 5….