iPhone 5 is pas in december te koop in Nederland

In juni vernamen we al via een medewerker van KPN dat de iPhone 5 of iPhone 4S pas in december in Nederland verkrijgbaar is:

“wij hebben hier intern vernomen dat de iPhone 5 of de iPhone 4S pas in december komt en dat KPN de nieuwe iPhone niet voor december zal leveren”

Toen we destijds aangaven dat de meeste signalen wijzen op een release in het najaar bleef de medewerker van KPN volhouden dat ze bij KPN iets anders hebben vernomen en dat de start van de verkoop van de volgende generatie iPhone pas in december is.

Hetzelfde bericht dook vandaag ook op op Tweakers in een verhaal over de uitgelekte tarieven van toekomstige iPhone abonnementen van Vodafone. Uit het bericht kan je opmaken dat Vodafone de iPhone 5 pas vanaf 15 december gaat verkopen. Vanaf die datum gaan de nieuwe iPhone abonnementen bij Vodafone in en dat heeft te maken met de introductie van de iPhone 5 bij Vodafone.

Toen wij in juni te horen kregen dat de iPhone 5 pas in december te koop zou zijn konden we het niet geloven maar na het bericht over de introductie van de iPhone 5 bij Vodafone vrezen we het ergste…..