iPhone 5 foto’s tonen “uni-body” design en video van prototype die wel heel erg echt lijkt

Nu de kogel door de kerk is en Apple blijkbaar onder druk van de massa de zesde generatie iPhone, de iPhone 5 noemt verschijnen er ook steeds meer foto’s van de nieuwe iPhone. Op de eerste foto zien we vooral dat de iPhone 5 dunner is dan zijn voorganger de iPhone 4S rechts in beeld.

De foto’s zijn afkomstig van reparatie shop iResQ en tonen de iPhone 5 met een metalen “uni-body” chassis. Het glas van het display is nu meer verzonken in het frame.

Het metaal van het “uni-body” chassis is ook iets dikker dan zijn voorganger waardoor er meer ruimte is voor het wegwerken van het display.

Dat het display groter is zal geen verassing meer zijn maar let even op de home knop en het gaatje van de FaceTime-camera. Die zien we ook terug in een video van de iPhone 5 die Micgadget heeft gevonden. Het zou gaan om een  iPhone 5 prototype maar de HOME knop en de uitsparing voor de FaceTime-camera wijken wel heel erg af en er zit nu ook een extra gat in de behuizing.

[yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=kaVzt-_zajE’]

De vraag is nu of de foto’s van iResQ een goede weergave zijn van de iPhone 5 of is de video die afkomstig is via de Chinese website Vgooo.com van een iPhone 5 die opstart echt? Volgende week woensdag om 19:00 uur weten we het.