iPhone 5 eerste week van oktober verkrijgbaar en deze week al te reserveren

Uit een uitgelekt document van het Amerikaanse Best Buy blijkt dat de iPhone in de eerste week van oktober te koop is in de Verenigde Staten. Boy Genius report weet verder te melden dat de voorverkoop van de iPhone 5 mogelijk al deze week van start gaat. Gisteren zagen we in Duitsland ook vergelijkbare berichten waaruit blijkt dat onze oosterburen vanaf vandaag al een iPhone 5 kunnen reserveren:

da er nur die neuste Generation haben möchte“, kann er ein “Premieren Ticket” beantragen. Dieses wird “innerhalb von zwei bis drei Werktagen” per Post zugeschickt und gilt als Hardware-Reservierung für das iPhone 5. “

Duitsers kunnen vanaf vandaag een iPhone 5 reserveren en ontvangen dan binnen twee tot drie werkdagen een premium ticket per post. Met dat briefje hebben ze een hardware reservering voor een iPhone 5 in handen. Wanneer ze de gereserveerde iPhone 5 kunnen ophalen is niet duidelijk.

Er was een gerucht dat Apple aanstaande woensdag een Special Event zou organiseren maar op dit moment is daar nog niets over bekend gemaakt.