iPhone 4 tsunami uit Engeland 2 halen zelf niets betalen

Via het Engelse Borderlinx bestel je eenvoudig een iPhone 4. Je opent een account en krijgt daarbij een Engels adres, je besteld een iPhone 4 via de Apple website, drie weken later ontvangt Borderlinx de iPhone 4 in engeland en stuurt het toestel door naar Nederland. De doorstuurservice heeft op dit moment alleen een klein probleempje want door de populariteit van de iPhone 4 ontvangen ze momenteel zoveel iPhones dat ze het even niet meer kunnen verwerken.

Borderlinx spreekt inmiddels zelf van een iPhone tsunami en om hun verhaal kracht bij te zetten de onderstaande foto’s van de zending die op 20 juli binnen kwam: 2000 iPhones 4.

Veel van die iPhones zijn besteld door handelaren die 16GB iPhones 4 inkopen voor € 624 euro per stuk inclusief verzendkosten, vervolgens verkopen ze die via Marktplaats voor zo’n € 1200 per stuk. Op zich goede handel als je iemand kan vinden die dat wil betalen en als het lukt heb je, je eigen iPhone 4 gratis. Mocht je een iPhone 4 kopen kijk dan wel uit want de release van een nieuwe iPhone is ook gouden handel voor oplichters.

Bron: iPhone Ticker