iPhone 4 mockup

Deze iPhone 4G mockup zou gisteren niet hebben misstaan als een 1 april grap, maar volgens geruchten zou de iPhone HD er wel eens zo kunnen uitzien. Het design en de vormgeving is gebaseerd op de iPad. De mockup die Mac predictions onlangs publiceerde is erg mooi gemaakt en als de iPhone HD er als deze mockup uit gaat zien dan is de volgende generatie iPhone alleen al een hit door de prachtige vormgeving.

Apple moet overigens wel opschieten want het Android platform is sterk in opkomst, om dat nog enigszins af te remmen zal Apple wel iets van de nieuwe iPhone moeten lekken via een geloofwaardig medium. Net zoals ze dat met de iPad hebben gedaan. Steve Jobs liet eerder al weten dat de volgende generatie iPhone een A+ update krijgt maar meer dan dat weten we op dit moment nog niet.

De vierde generatie iPhone krijgt een nieuw besturingssysteem, iPhone OS 4.0 waarmee je kan multitasken. De naam van de nieuwe iPhone is volgens geruchten iPhone HD. Het is uitgesloten dat het de naam iPhone 4G krijgt. In veel landen is er namelijk nog geen 4G netwerk. 4G zou ook voor vierde generatie kunnen staan maar dat schept alleen maar verwarring.

Net als de Macbooks en de iPad ligt een aluminium unibody design voor de hand. Volgens een gerucht krijgt de volgende generatie iPhone ook een hogere schermresolutie en dat komt goed uit want dan kan iedereen overstappen op de iPad HD Apps die nu massaal worden aangeboden in de App Store.