iPhone 4 lancering in Nederland zonder iPhones

Ter ere van de introductie van iPhone 4 in Nederland opende Bart Weijermars, Algemeen Directeur bij T-Mobile in Nederland, vandaag de handelsdag op de NSYE Euronext in Amsterdam. Wie de iPhone 4 als eerste in Nederland in bezit wil hebben, kan daarvoor exclusief terecht bij T-Mobile. Volgens Weijermars is de iPhone 4 vanaf vandaag verkrijgbaar bij T-Mobile.

Dat vandaag moet je met een korreltje zout nemen want alle iPhones 4 die vandaag over de toonbank gaan waren al gereserveerd. T-Mobile kan daar weinig aan doen want het probleem ligt net als vorig jaar bij Apple. De vraag naar de iPhone 4 is wereldwijd zo groot dat wij in Nederland alvast een containertje hebben gekregen om in ieder geval de lanceerdatum van juli te kunnen halen.

De verwachting is dat de volgende container met iPhones 4 weer in september of half oktober in Nederland aankomt. Om er dan alsnog een te bemachtigen is het slim om er vandaag alvast een te reserveren bij je favoriete telecom shop of Apple dealer. Wij hebben vanmorgen onze iPhone 4, net als vorig jaar bij de Belcompany opgehaald en ook daar kan je de iPhone 4 bestellen.

In 2008 werd Edwin Driessen tijdens een spectaculaire ‘midnight sale’ van T-Mobile de allereerste iPhone klant in Nederland. Vanmorgen nam hij twee jaar later uit handen van Bart Weijermars, Algemeen Directeur bij T-Mobile als een van de eersten de iPhone 4 in ontvangst.

In het persbericht van T-Mobile staat dat de iPhone 4 verkrijgbaar is in wit en zwart maar dat is wat voorbarig. De witte iPhone 4 zal pas later dit jaar verkrijgbaar zijn vanwege productie problemen.

Bron: persbericht T-Mobile