iPhone 4 eind juli te koop in Nederland en België

Apple heeft de eerste 3 dagen na de lancering van de iPhone 4 meer dan 1,7 miljoen iPhones 4 verkocht. De iPhone 4 was de afgelopen dagen te koop in de Verenigde Staten, Japan, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk maar is inmiddels door de beperkte voorraad al bijna uitverkocht.

Steve Jobs noemt het in het Apple persbericht dat vandaag is verzonden de meest succesvolle productlancering ooit in de Apple geschiedenis. In het persbericht staat ook dat de iPhone 4 eind juli ook te koop zal zijn in nog eens 18 andere landen waaronder Nederland en België.

iPhone 4 is also available in the UK, France, Germany and Japan and will be available in an additional 18 countries by the end of July-Australia, Austria, Belgium, Canada, Denmark, Finland, Hong Kong, Ireland, Italy, Luxembourg, Netherlands, Norway, New Zealand, Singapore, South Korea, Spain, Sweden and Switzerland.

Eerder lekte al uit dat de lancering van de iPhone 4 rond 15 juli zal plaatsvinden maar dat blijkt inmiddels al weer twee weken te zijn opgeschoven.