iPhone 3GS met nieuwe verpakking en lader nu ook in Nederland

iPhone Service Point stuurde ons vandaag fotos’s van de nieuwe verpakking van de iPhone 3GS en de vernieuwde Europese lader. Op 12 december verschenen de eerste foto’s uit Frankrijk van de nieuwe verpakking. Nu dus ook in Nederland en dan weet je ook meteen dat je het meest actuele iPhone 3GS toestel koopt. De verpakking van de iPhone 3GS is bijna 50% kleiner geworden en de lader ook. De lader is nu één geheel en heeft geen afneembare (duckhead) stekker.

lader1

Dit jaar gaat Apple samen met Nokia, Blackberry, Motorola en Samsung een universele Europese oplader leveren voor mobiele telefoons met een micro-USB aansluiting. Een vergelijkbaar systeem zit al in de Mophie Juice Pack Air waar we onlangs een review over schreven. De nieuwe oplader voor de iPhone 3GS lijkt dus nog een tussenstap te zijn voor de komst van de nieuwe micro-USB norm. De bijgeleverde dockconnector naar USB kabel en de headset zijn hetzelfde gebleven.

lader2

iPhone Service Point verkoopt de iPhone 3GS Simlock vrij en ook zeer bruikbare accesoires zoals de Danglet. Wij schreven daar vorig jaar nog een review over maar € 9,95 is een koopje.
Meer informatie en dank voor de foto’s: iPhone Service Point