iPhone 2009 mockup volgens de laatste geruchten

Op 4 mei verscheen er in het MacRumors forum een link naar onderdelen voor de nieuwe iPhone 2009. De vraag is hoe het kan dat deze onderdelen al ruim voor de introductie van de nieuwe iPhone die naar verwachting pas over 1,5 week geïntroduceerd zal worden nu al te koop zijn?

147

Het Duitse iPhone-ticker heeft waarschijnlijk de verwijzing in het forum van MacRumors opgepikt en is verder gaan spitten op de website van China OnTrade. Op de website staat de schermomlijsting van de nieuwe generatie iPhone en het nieuwe LCD display scherm van de iPhone 2009.

211

Vorige week bleek uit geruchten dat de metalen rand verdwijnt op de iPhone 2009 en dat blijkt ook uit de foto’s van de onderdelen. 

Macpredictions maakte in april een mooie mockup van een iPhone  2009 video. Wij hebben de afbeelding aangepast aan de laatste geruchten met als uitgangspunt de matte achterkant van de iPhone 2009 en de zilveren rand die verdwenen is. De positie van de camera en het lampje zijn (net als de mockup) speculatief. 

iphone-2009

Blijft de vraag nog over of de onderdelen voor de iPhone 2009 die vandaag zijn opgedoken echt zijn? China OnTrade heeft op zijn website staan dat ze vereerd zijn dat ze onderdelen mogen maken voor de nieuwe iPhone 2009. 

Bron: iPhone Ticker en MacRumors