iPad Pro ligt vanaf oktober in de winkel en roze iPhone 6S buigt minder snel dan zijn voorganger

In het geruchtencircuit is het op dit moment dagelijks raak. We zien veel berichten over de nieuwe iPhone 6S maar ook over de iPad Pro. Volgens berichten uit Taiwan begint de massaproductie in het vierde kwartaal van dit jaar. Het gerucht komt bij Sharp vandaan die volgens het bericht LCD displays voor de nieuwe iPad Pro gaat leveren. Samsung is tweede optie voor het geval Sharp niet aan de vraag kan voldoen. Volgens analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities krijgt de iPad Pro ook een Force Touch-stylus om eenvoudiger te kunnen navigeren op het grotere display. Als alles goed gaat ligt de 12.9-inch iPad Pro begin oktober in de winkel.
iPad Pro mal
Dat de iPhone 6S minder snel te buigen zal zijn als zijn voorganger ligt wel heel erg voor de hand. Unbox Therapy heeft de hand weten te leggen op een body van de iPhone 6S en die is gemaakt van 7000 series aluminium. Dat materiaal tref je nu ook al aan in de Apple Watch. Het materiaal is duurder en buigt minder snel dan het aluminium van de iPhone 6 die al bij een druk van 30 kilo begon te buigen. Bij de nieuwe iPhone 6S is dat pas bij een druk van meer dan 60 kilogram.

Ondertussen zien we ook benchmarks verschijnen van de iPhone 6S en er komt mogelijk zelfs een roze variant op de markt. Dat lijkt ons best logisch en op deze Chinese website kan je nog meer foto’s aanschouwen van de roze iPhone 6S (Plus). De geruchten over een roze iPhone 6S verschenen overigens al in maart en de onderstaande foto’s lijken die te bevestigen. Het is overigens ook heel goed mogelijk dat iemand met een 3D programma en Photoshop heeft zitten knutselen. Op 9 september gaat Apple vermoedelijk een Special Event houden, dat is het moment waarop we weten of de roze iPhone 6S en roze iPhone 6S Plus ook echt zijn. De nieuwe iPhones zijn hier niet voor vrijdag 25 september verkrijgbaar.
iPhone 6s Pink