iPad Pro zonder stylus en Bluetooth toetsenbord gaat net zoveel kosten als een MacBook

Morgen om 19:00 uur kan je via je Apple TV of via deze pagina live het media event van Apple volgen. We zien dan niet alleen de iPhone 6s, 6s Plus maar misschien ook wel een iPhone 6c met een 5-inch display. Zoals we eerder al schreven gaat Apple morgen ook de iPad Pro lanceren en daar hangt nu ook een prijskaartje aan. Schrik niet de iPad Pro met 128GB opslagcapaciteit en 4G gaat al gauw net zoveel kosten als een MacBook. Je moet dan denken aan bedragen rond de €1000. Voor dat geld moet je er wel nog een iPad stylus en een Bluetooth toetsenbordje bij kopen.

Gelukkig gaat Apple morgen ook nog een nieuwe betaalbare iPad mini introduceren en een Apple TV waar je via Siri tegen kan praten en spelletjes op kan spelen. Er is dit jaar veel uitgelekt op papier maar we zagen nauwelijks betrouwbare foto’s van de iPad Pro en de nieuwe Apple TV.

Bij de laatste kwartaalcijfers bleek dat meer dan 60% van de inkomsten van Apple komt uit de verkoop van iPhones en als je naar de specificaties kijkt van de nieuwe iPhone 6s dan zal dat percentage het komende kwartaal alleen nog maar stijgen. Morgen vanaf 19:00 uur moet je de rest van je gezin achter de iPad plakken en zelf de TV claimen (als je een Apple TV hebt) want het gaat weer een bijzonder media event worden.
ro