Iene miene mutte… is dit een mockup van een blauwe iPhone 7 Plus of toch van de iPhone 7 Pro

YouTuber Lewis Hilsenteger, beter bekend als Unbox Therapy heeft via het Chinese BeSound een iPhone 7 Plus prototype ontvangen. Na de andere mockup video’s die eerder verschenen is dit qua beeld wel de beste indicatie van wat je volgende maand kan verwachten.
7 Plus blauw
We zien de nieuwe blauwe kleur die we vanmorgen ook zagen opduiken in een teaser van de grootste telecomprovider ter wereld. Wat meteen opvalt is dat de iPhone 7 Plus ook een Smart Connector op de achterzijde heeft en dat de streepjes voor de antenne op de achterzijde zijn verdwenen. naar de boven- en onderkant.
iPhone 7
Links zie je een iPhone 6s Plus en rechts de derde generatie iPhone 6 Plus. Qua volume en afmetingen zijn de beide iPhones vrijwel gelijk.
1
Net als vrijwel alle eerdere mockups en afbeeldingen is de iPhone 7 Plus voorzien van een dubbele camera. Daarnaast een gaatje die dient als microfoon en daarnaast de zogenaamde True Tone Flash flitser. De dubbele camera is wel het meest vernieuwende element in de iPhone 7 Plus en we zijn erg benieuwd naar de specificaties en prestaties.
onderkant
Op de mockup zien we dat de 3.5mm hoofdtelefoon ingang is verdwenen. Volgens geruchten gaat Apple die ingang vervangen door draadloze technologie en via de Lightning connector. De mockup video laat naast de blauwe kleur weinig nieuwswaardig zien. Er zijn inmiddels ook geruchten dat Apple een geheel zwarte versie gaat introduceren. Volgens andere geruchten krijgt alleen de iPhone 7 Pro een Smart Connector. Het is dus heel goed mogelijk dat het bovenstaande toestel een iPhone 7 Pro is of dat de Plus ook een Smart Connector krijgt. De volledige video van Unbox Therapy kan je hier zien.