Huishoudelijke mededelingen

Sinds gisteren is onze website MobileMac onbereikbaar. Als je de website bezoekt krijg je de melding “Error establishing a database connection.” Deze foutmelding is voor WordPress gebruikers een bekend fenomeen en meestal eenvoudig op te lossen. Dat dachten wij ook maar het probleem zit hem dit keer niet in WordPress maar in de hardware van onze webhost. Er zijn problemen met de server waar onze website plus database staan geparkeerd. Onze MobileMac website zal zo snel mogelijk verhuisd worden naar een andere server maar we zijn niet de enige die problemen hebben vandaar de lange downtime. Omdat we niet commercieel werken hebben we dat op deze manier geregeld en helaas hebben we niet een 19 inch rack met servers in de garage staan die we van de advertentie inkomsten even kunnen vervangen…. Nog even geduld dus s.v.p.

Nu we toch jullie aandacht hebben:

Onlangs hebben we onze website verhuisd van de oude server www.MobielNieuwsNet.nl naar iPhoneNieuwsBlog.nl Veel verschil zal je niet mereken want als je onze oude website bezoekt kom je op onze nieuwe website www.iPhoneNieuwsBlog.nl terecht. Wat wel is gewijzigd is onze RSS feed: http://www.iphonenieuwsblog.nl/feed/

Twitter:

We hebben onlangs ook ons twitter account gewijzigd van @MobileMacNews naar @MobileMac. De mensen die ons al volgen zijn automatisch mee verhuisd naar het nieuwe account. Links naar alle berichten van iPhone Nieuws Blog en MobileMac versturen we via Twitter en regelmatig tips van Apps die in de aanbieding zijn en tijdens keynotes van Apple ontvang je direct het laatste nieuws.

iPhone Startpagina

De iPhone startpagina’s die we hebben voor de iPhone 2G, en de 3G, 3GS en iPhone 4 blijven gewoon bereikbaar via respectievelijk: iPhone.mobielnieuwsnet.nl en iPhone3g.mobielnieuwsnet.nl De portals hebben al geruime tijd geen update meer gehad maar we werken aan een nieuwe iPhone startpagina die beter geschikt is voor de iPad en de iPhone 4.