Hot in China een 64GB iPhone 4 voor $100

Vlak na het uitlekken van de iPhone 4 zijn de copycats in China begonnen met de productie van imitatie iPhones 4. Onlangs zagen we de eerste afbeeldingen al verschijnen maar de review van MIC gadget willen we je niet onthouden.

Je kijkt naar China’s iPhone 4 wannabe. Gemaakt voor de onderkant van de markt voor mensen die geen iPhone 4 kunnen betalen. De imitatie iPhone 4 kost $700 yuan (ongeveer $100), en is een schaamteloze imitatie van het industriële Apple design van de iPhone 4.

Op het eerste gezicht lijkt de imitatie iPhone identiek aan de originele iPhone 4.  Op het moment dat je hem oppakt voelt de imitatie plastic achtig aan en is niet vergelijkbaar met de echte iPhone 4 maar voelt wel beter aan dan de iPhone 3GS. De metalen rand van de imitatie iPhone 4 fungeert niet als antenne en het display van 3,5 inch heeft een veel lagere resolutie maar is voor de prijs zeer goed.

De dikte van de iPhone 4 wannabe is 10.3 mm en dat is 1 mm dikker dan de originele iPhone 4. Een van de 3 knoppen aan de zijkant van het toestel geven je direct toegang tot de camera van de imitatie iPhone.

Het geluid van het toestel is net zo hard als dat van de iPad maar klinkt wel erg blikkerig. De achterkant van het toestel is van plastic gemaakt en afneembaar om de accu te vervangen, simkaart te plaatsen plus extra geheugen via Micro SD kaartjes.

De camera is slechts 0.3 megapixel maar wel voorzien van een LED flitser. Op de achterkant van het toestel staat dat er 64GB geheugen in zit maar dat blijkt 64MB te zijn ;)