Hoesje opgedoken voor de iPhone 4S die overeenkomt met productietekening uit maart

GadgetsDNA heeft op de website Alibaba een hoesje ontdekt voor de “iPhone 5G”. Fabrikanten van accessoires hebben vaak voorkennis van nieuwe Apple producten maar dit hoesje moet je wel met een korreltje zout nemen. Via de website waren in maart ook al hoesjes voor de iPhone 5 te koop en op dezelfde website staan ook al maanden hoesjes te koop voor de iPhone nano.

Ditmaal gaat het om een crystal case voor de iPhone 5g en alleen die naam is al vrij onwaarschijnlijk. De fabrikant doelt waarschijnlijk op de vijfde generatie iPhone met die titel. Als het al om een product gaat wat daadwerkelijk voor de volgende generatie iPhone is dan is het voor de iPhone 4S.

Wat vooral opvalt is de positie van de Led flitser, die zit niet meer naast de lens van de iPhone maar aan de rechterzijde. Mogelijk heeft Apple daarvoor gekozen omdat er veel klachten zijn over de huidige flitser van de iPhone 4. Wat ons betreft kan Apple de Led flitser beter weglaten van de volgende generatie iPhone want de flitser op onze iPhone 4 hebben we nog nooit gebruikt.

Wat ook opvalt is een groter display en dat de HOME knop een andere kleur heeft. Die gekleurde HOME knop en groter display zagen we ook al in maart toen een een eerste productietekening opdook van de iPhone 5. Destijds afgedaan als fake maar aangezien er steeds meer geruchten zijn over een minimale update van de iPhone 4 zouden die tekeningen wel eens echt geweest kunnen zijn. Als de update dit jaar echt zo minimaal is verwachten wij dat Apple op 6 juni tijdens de keynote op de WWDC al de iPhone 4S gaat introduceren. Waarom wachten tot september als de update dit jaar volgens geruchten zo minimaal is?