Het recyclen van Apple tablet nieuws….

In april is de aanbesteding begonnen voor de productie van de tablets (toen prak men nog over netbooks). In juli lekte via de Chinese Commercial Times al informatie uit over de producenten van de Apple tablet waaronder Hon Hai Precision Industry (Foxconn) deze producent maakte al meer kans omdat ze nu ook al producten voor Apple produceren. Het nieuws uit juli is DigiTimes vandaag aan het recyclen.

Volgens een bericht op DigiTimes is Foxconn, met de handelsnaam Hon Hai Precision Industry de fabrikant van de Apple tablet geworden. De tablet is in het eerste kwartaal van 2010 te koop en er zijn dan 300,000 tot 400,000 tablets beschikbaar.

De bronnen weten verder te melden dat de tablet een e-book functionaliteit krijgt, een zeer sterke accu, snelle internet verbinding (3G), een eenvoudig gebruikers interface (iPhone OS) en een 10.6-inch display. Maar ook dat is oud nieuws…. 

Foxconn is vaak negatief in het nieuws geweest de afgelopen jaren. Eerst om de slechte werkomstandiggheden van werknemers in de fabriek en onlangs nog om de dood van een medewerker van de fabriek na de vermeende diefstal van een iPhone 4G prototype.

Bron: AppleInsider
apple-tablet-300x300