Het iPhone en iPad nieuws van de iPhoneclub en de iPadclub is nu ook te volgen via de iCulture iPhone app

De iPhone en de iPadclub brengen dagelijks niet alleen tientallen berichten over nieuwe applicaties maar ook over de iPhone en de iPad. Als we in onze RSS-feed een bericht zien verschijnen via een buitenlandse iPhone of iPad website staat het gegarandeerd binnen enkele minuten vertaald op de iPhoneclub website. Dat is bijzonder omdat er achter de iPhoneclub mensen zitten die bijna 24/7 de RSS-feeds en twitter berichten monitoren op nieuwtjes. We vragen ons af en toe wel eens af of sommige redacteuren nog wel eens buiten komen maar overdag zijn ze altijd actueel ;)

ipc1

De redacteuren noemen de berichten die ze schrijven ook nieuws en gezien de bezoekersaantallen die het gemiddelde bezoekersaantal van een landelijk dagblad ruimschoots overstijgt zou je dat ook zo kunnen noemen. Zelf vinden we dat een nieuwe iPhone niet onder de categorie nieuws valt maar meer onder nieuw speelgoed maar bij de iPhoneclub denken ze daar heel anders over en spreken ze over de scene waar de bezoekers van de iPhoneclub onder vallen. Inmiddels is de iPhoneclub geen club meer maar valt het onder een cultuur. De iCulture en de volgers van die cultuur worden sinds gisteren prima bediend via een nieuwe gratis iPhone app met de titel iCulture.

ipc2

Via de iCulture app lees je de berichten van iPhoneclub.nl en iPadclub.nl die voorzien zijn van reclame wat je kan afkopen door een eenmalige bijdrage van € 4,49. De Vodafone App Top 5 is overigens niet af te kopen en te verwijderen. De iCulture iPhone app is via deze link gratis verkrijgbaar via de App Store. Na de release van de iCulture app was er na één minuut al een uitgebreide uitgebreide hands-on/uitleg te lezen op de website van de iPhoneclub waar we je graag naar verwijzen.