Heel veel hoesjes voor de zesde generatie iPhone en iPad mini

Nu we weten dat zelfs Steve Jobs niet tegen de komst van een kleinere (7 inch) iPad was lijkt het slechts een kwestie van tijd totdat de geruchten over de iPad mini werkelijkheid worden. Ook de komst van de zesde generatie iPhone op 12 september is geen verassing meer. Tot die tijd zullen er regelmatig (fake) afbeeldingen opduiken van iPad mini en zesde generatie iPhone hoesjes.

Vanmorgen zagen we een hoesje voor de iPad mini en een voor de nieuwe iPhone opduiken.

Een kleine zoekopdracht op de website Alibaba toont inmiddels tientallen hoesjes voor de iPad mini.

Veel van deze leveranciers nemen gewoon de gok om alvast orders binnen te slepen als de 7 inch iPad of de iPad mini echt op de markt verschijnt. Van enige voorkennis kan geen sprake zijn want Apple wil de komst van de iPad mini zo lang mogelijk geheim houden.

Op de onderstaande foto is goed te zien dat de fabrikanten een 7 inch iPad (mini) inlay van karton gebruiken om hun producten aan te prijzen.

9 to 5 Mac liet afgelopen week het onderstaande hoesje zien voor de iPad mini.

Ondertussen blijven veel blogs maar schrijven over de komst van de iPhone 5 maar die is vorig jaar al verschenen. Blijkbaar doet de naam iPhone 5 het goed in de Google statistieken. Wij houden het op de nieuwe iPhone of zesde generatie iPhone. Aan Google statistieken doen wij niet. De lancering van de zesde generatie iPhone is op 12 september en mogelijk zien we dan ook de iPad mini die later dit jaar (november) te koop zal zijn volgens geruchten.