Handleidingen voor de definitieve versie van Redsn0w versie 0.9

Update: inmiddels is er nieuwe iPhone firmware verschenen en werken de huidige jailbreak en unlock tools niet meer met de huidige 3.1.3 firmware. Als je al gebruik maakt van een jailbreak of unlock dan moet je deze 3.1.3 firmware update dus niet installeren.

Het iPhone Dev Team heeft eerder deze week de definitieve versie van redsn0w gereleased. Het was ooit een van de meest populaire jailbreaktools voor de iPhone totdat blackra1n van Geohot verscheen wat eenvoudiger in gebruik is en sneller werkt. Redsn0w heeft meer mogelijkheden maar je kan ook meer schade aanrichten als je niet weet wat je doet. Vandaar dat we even hebben gewacht totdat er zeer eenvoudige en goede handleidingen beschikbaar waren via iClarified:

  • Jailbreak je iPhone 3GS met 3.1.2 firmware via RedSn0w via Mac OSX
  • Jailbreak je iPhone 3GS met 3.1.2 firmware via RedSn0w via Windows
  • Jailbreak je iPhone 3G met 3.1.2 firmware via RedSn0w via Mac
  • Jailbreak je iPhone 3G met 3.1.2 firmware via RedSn0w via Windows
  • Jailbreak je iPhone 2G met 3.1.2 firmware via RedSn0w via Mac
  • Jailbreak je iPhone 2G met 3.1.2 firmware via RedSn0w via Windows

Lees naast de online instructies ook alle informatie die je tijdens het installeren te zien krijgt. Als je een verkeerde optie kiest moet je mogelijk de iPhone volledig herstellen of erger. Als je niet weet hoe je een jailbreak moet toepassen begin er dan niet aan maar laat het door iemand doen die er verstand van heeft. De iPhoneclub heeft ook goede beschrijvingen voor het toepassen van een jailbreak en het unlocken van een iPhone. Meer informatie over Redsn0w op het iPhone Dev Team blog.