Gratis Vodafone Twitter App voor iPhone, Android, BlackBerry en Symbian

Op zoek naar een redelijke Twitter client voor een BlackBerry kwamen we onlangs Vodafone update tegen. Het Duitse Vodafone heeft gratis Twitter applicaties laten maken voor het Android, BlackBerry, Symbian en iPhone platform door Widgetlabs. We hebben de applicaties getest op een iPhone en een BlackBerry en het werkt prima. Met Vodafone update krijg je snel toegang tot je Twitter, Facebook en MySpace accounts via één applicatie. Naast het sturen van berichten en integratie van TwitPic kan je ook in de Twiter timeline zoeken. Voordeel is ook dat je bijvoorbeeld een bericht of een foto in een keer kan delen met vrienden en vriendinnen via meerdere sociale netwerken.

vodafone2

De BlackBerry applicatie heeft alleen ondersteuning voor Facebook en Twitter en werkt alleen op de Bold en de Curve II. Voor een gratis applicatie ziet het er goed uit. Als je geen probleem hebt met de Vodafone “branding” dan is het een goede gratis Twitter client.

update

Vodafone update is gratis verkrijgbaar in de App Store. Als het ook goed werkt op een Android of een Symbian toestel horen we het graag via de reacties.