Gratis Rabo Internetbankieren met een iPhone

Er is nogal wat verwarring ontstaan over de iPhone applicatie van de Rabobank waarmee je kan telebankieren. Rabo Mobielbankieren verscheen op 1 februari in de App Store maar het gebruik van de applicatie zou 3 euro per kwartaal kosten en daarbij heb je ook een TIN-code nodig om de applicatie te kunnen gebruiken. Via de Safari browser van de iPhone kan je ook gratis internetbankieren dus wij zagen de meerwaarde van de applicatie niet.

Tot vandaag want de Rabobank heeft aan de iPhoneclub laten weten dat het gebruik van de applicatie vanwege het succes nu gratis is. De applicatie staat op nummer 1 in de App Store maar heeft wel bijna 400 negatieve beoordelingen die voornamelijk gaan over de kosten van 3 euro per kwartaal. Negatieve publiciteit kost geld en waarschijnlijk daarom is Rabo Mobielbankieren sinds vandaag gratis en een standaard onderdeel van internetbankieren. Er is nog geen update van Rabo Mobielbankieren in de App Store dus als je de melding krijgt dat de applicatie het eerste kwartaal gratis is en dat je daarna moet gaan betalen, dan kan je dat negeren.

Via de applicatie heb je inzicht in je actuele saldo, kan je bij- en afschrijvingen bekijken en geld overmaken. Om de app te kunnen gebruiken moet je beschikken over Rabo Mobielbankieren en een TIN-code. Meer informatie over het gebruik van de applicatie via de website van de Rabobank en een uitgebreide review kan je lezen op de website van de buren.

Rabo Mobielbankieren was al gratis verkrijgbaar via de App Store maar nu ook gratis in gebruik.