Gratis iPhone App voor video telefonie in Japan

Japanners kunnen sinds kort een gratis applicatie downloaden in de Japanse App Store waarmee het mogelijk is om video gesprekken te voeren. De iPhone applicatie Live Link 3G is gemaakt door Yudo Inc en maakt het mogelijk om met twee iPhone gebruikers video gesprekken te voeren via een 3G data verbinding. Volgens de eerste reviews is de kwaliteit van het audio en de video goed.

Volgens Steve Jobs krijgt de vierde generatie iPhone die dit jaar in juni? op de markt komt een A+ upgrade in vergelijking met het huidige 3GS model maar of daar ook video telefonie in zit is onduidelijk.

De Live Link 3G applicatie maakt gebruik van de camera op de achterkant van de iPhone en is daardoor eerder een video conferencing tool voor gebruikers van een iPhone die meer van hun omgeving willen laten zien. Als beide iPhone gebruikers in de camera kijken zien ze elkaar niet meer.

Live Link 3G is op dit moment helaas alleen gratis verkrijgbaar in de Japanse App Store en kost na 22 maart 1,000 yen, en dat is 8 euro.

Bron: ModMyi