Gratis hoesje voor iPhone 4 na 30 september via Apple klantenservice

Op 16 juli gaf Steve Jobs een persconferentie over de Death Grip van de iPhone 4. Jobs noemde het een “antennagate” en illustreerde de persconferentie met video’s van concurrerende smartphones die ook last hebben van een Death Grip. Doel van Jobs was om aan te tonen dat het ontvangstprobleem van de iPhone 4 niet bijzonder is omdat alle smartphones er last van hebben.

Steve Jobs kondigde naar aanleiding van de antennagate aan dat iedereen die een iPhone 4 koopt en antenneproblemen met zijn iPhone 4 ondervindt een gratis hoesje of Apple bumper case kan bestellen via het iPhone 4 Case program.  Dat is een gratis iPhone applicatie waarmee je een hoesje kan bestellen om het antenneprobleem van de iPhone 4 te verminderen.

  1. Download de iPhone 4 Case Program-app vanuit de App Store.
  2. Start de app op je iPhone 4 en log in met de gegevens van je iTunes Store-account.
  3. Selecteer een Bumper of een ander hoesje.
  4. Na enkele weken ontvang je het hoesje thuis.

Apple maakte vrijdag bekend dat na 30 september het iPhone 4 Case program vervalt maar dat mensen die alsnog problemen ondervinden met de ontvangst van hun iPhone 4 na 30 september nog steeds een bumper case kunnen bestellen. Verschil is dat het nu niet via een applicatie gaat maar dat je de Apple klantenservice moet bellen om een bumper case te bestellen.

Users experiencing antenna issues should call AppleCare to request a free Bumper case.