GoPro Mobile Creative Suite met Quik voor €14,99 en het gratis Splice is nu beschikbaar

Onlangs kon je op MobileMac al lezen dat GoPro enkele bedrijven had opgekocht die veelbelovende mobiele video applicaties voor je iPhone en iPad maken. Toen lieten we je al weten dat GoPro niet de intentie had om de applicaties Replay en Splice te gaan samenvoegen en dat blijkt nu ook zo te zijn.

GoPro introduceerde vannacht de GoPro Mobile Creative Suite met de applicaties Quik en Splice die vanaf nu verkrijgbaar zijn in de App Store. Met Quick kan je snel en makkelijk video’s van je GoPro delen en Splice brengt desktop editing software naar je iPhone of iPad.

Splice kan je in de App Store via deze link downloaden en Quick hier. Let wel op dat Quick voorzien is van een watermerk totdat je de applicatie koopt via een in app aankoop. Waarom Quick niet zoals Splice helemaal gratis is snappen we niet helemaal. Als je €14,99 betaald verdwijnt er een watermerk in je video’s. Voor een app met functionaliteit die ook gratis beschikbaar is via andere applicaties voegt Quick wat ons weinig toe.

Met de zomer in aantocht wachten we eerlijk gezegd nog meer op de GoPro Hero 5, de opvolger van de huidige GoPro Hero 4 camera’s met techniek uit september 2014 die inmiddels best aan vervanging toe is….
GoPro-video-edit