GoPro gaat later deze week de Hero+ LCD verkopen maar je kan beter even doorsparen voor de Hero4 Silver

GoPro kondigde zojuist de Hero+ LCD aan. Het is een hybride tussen het goedkoopste model en de Hero4 Silver. Ditmaal krijg je voor zo’n €300 het goedkoopste model van GoPro maar dan met een touchscreen. Aardig detail is dat de Hero+ LCD 1080p video (PAL) met een snelheid van 50fps kan registreren. Dat is tweemaal zoveel frames per seconde als het instapmodel van €138 De foto’s zijn ook beter want de Hero+ LCD kan 8 megapixel foto’s nemen. De Hero+ LCD is te bedienen via Wi-Fi en Bluetooth met de gratis GoPro app en dat kan het instapmodel ook niet.

De Hero+ LCD heeft een behuizing die je niet kan verwijderen en het is ook niet mogelijk om accu’s te wisselen. Opladen gaat door het openen van het klepje op de achterzijde en daar kan je ook een micro SD kaartje plaatsen voor de registratie van je video’s en foto’s.

De Hero+ LCD is wel tweemaal zo duur als het instapmodel met een prijs van zo’n €300. Voor iets meer geld heb je een Hero4 Silver die je wel uit de behuizing kan halen, waar je de accu’s kan verwisselen, die betere (Protune) instellingen heeft voor betere opnamemogelijkheden en ook nog eens een hogere resolutie. De Hero+ LCD is eind deze week verkrijgbaar maar je kan beter even doorsparen voor de Hero4 Silver.
GoPro+ LCD