Geruchten over de iPhone 5 en een kleinere iPad

iLounge heeft via een betrouwbare bron informatie gekregen over de toekomstige iPod, iPhone 5 en de iPad modellen. De website wist eerder al informatie te vergaren over de iPad en de iPod nano die later bleek te kloppen. Of dat nu ook zo is zal later dit jaar en begin volgend jaar moeten blijken.

iPods

volgens de bron van iLounge kunnen we mogelijk deze maand of anders in september al 3 nieuwe iPods verwachten. Een nieuwe iPod nano, een nieuwe iPod touch en waarschijnlijk een 1.7″ iPod shuffle met een touchscreen.

iPad

Eind 2010 of begin 2011 gaat Apple een iPad lanceren met een 7″ beeldscherm.

iPhone 5

Apple wil de release date van de iPhone 5 in januari 2011 plannen vanwege de antenne problemen met de iPhone 4. Het is onduidelijk of het een geheel nieuwe iPhone zal worden of een redesign van de iPhone 4 met een betere antenne.

iPhone 4 Bumpers

Apple werkt op dit moment aan goedkopere versies van de Bumpers die ze momenteel gratis weggeven bij een iPhone 4. Deze nieuwe goedkopere bumper cases gaat Apple na 30 september weggeven aan iPhone 4 eigenaren die last hebben van antenne problemen. Volgens de bron was Apple voor de lancering van de iPhone 4 al van plan om gratis Bumper Cases weg te geven bij een iPhone 4.

Zoals altijd: geruchten zijn maar geruchten.