Geruchten over een 4-inch versie van de iPhone 6 zijn vooralsnog onjuist

Vorige maand doken er berichten op dat Apple dit jaar naast de verbeterde versies van de iPhone 6 en de 6 Plus ook een 4-inch versie van de iPhone 6 zou gaan lanceren met iPhone 5s hardware aan boord. Dat blijkt niet te kloppen want bronnen in Taiwan spreken deze geruchten tegen. Er is geen enkele indicatie te vinden waaruit blijkt dat Apple aan een 4-inch iPhone werkt.

Bij leveranciers van onderdelen in Taiwan en China zijn (nog) geen orders binnengekomen waaruit je kan opmaken dat Apple in 2015 een 4-inch iPhone gaat lanceren. Ondanks dat de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus een groot succes zijn bij de meeste gebruikers blijven er ook nog steeds liefhebbers voor een kleinere iPhone. Voor die groep zijn de berichten over een 4-inch screen iPhone 6s helaas onjuist.

Supply chain sources said that Apple has not made ​​any new production tasks iPhone 4 inches to parts of the supply chain, and therefore will be launched on 4-inch screen Apple iPhone 6s argument is not true – at least so far.

Apple verkoopt nog wel de iPhone 5s en de 5c met een 4-inch display. De iPhone 5s zal vermoedelijk later dit jaar in september worden gebruikt als instapmodel en de iPhone 5c zal dan geleidelijk van de markt verdwijnen.
4-inch