Geheime bijeenkomst voor Apple Store personeel op 28 mei

Medewerkers van de Amerikaanse Apple Stores hebben een uitnodiging ontvangen voor een geheime bijeenkomst op 28 mei. Dit heeft een bezoeker van de Apple Store in Fresno, Californië gezien op een bulletin board in een ruimte die niet toegankelijk is voor klanten.

Yesterday, 5/12/11, I was at the Apple store in Fresno, CA. I was visiting the Genius Bar and while there I could see into the back room where the employees are frequently enter and exit. I couldn’t see very far in but I could see a bulletin board right inside the the door. One posting on the board had the iCal logo and said May 28 BE HERE 8AM-10AM. Looks like they are having an employee meeting.

Medewerkers van Apple Stores krijgen wel vaker uitnodigingen voor geheime bijeenkomsten, eerder gebeurde dit voor de lancering van de iPad en de iPhone 4 op het Verizon netwerk. Het personeel krijgt dan instructies voor een soepele verkoop van de producten. Normaal vinden deze bijeenkomsten plaats op een zondag, ditmaal is dat op een zaterdag.

De bijeenkomst op 28 mei is een week voor het WWDC waar Apple in ieder geval OS X 10.7 Lion zal introduceren en een preview van iOS 5. Het ligt voor de hand dat het personeel instructies krijgt over OS X 10.7 Lion, een nieuwe versie van MobileMe en iCloud. Instructies over de iPhone 4S of de iPhone 5 zal het personeel waarschijnlijk niet ontvangen omdat de volgende generatie iPhone volgens geruchten pas in september te koop is.