GeenStijl lanceert iPhone app zonder dumpert

De Telegraaf heeft vandaag een iPhone applicatie gelanceerd van de bekende Nederlandse weblog GeenStijl. De applicatie is wonder boven wonder meteen goedgekeurd door Apple en staat inmiddels op nummer 1 in de App Store.

Via de applicatie kan je het GeenStijl blog lezen, GeenStijl.tv kijken en tips inclusief foto’s naar de redactie van GeenStijl sturen. De populaire dumpert video’s zijn (nog) niet te zien via de applicatie.

GeenStijl introduceerde de iPhone applicatie vanmiddag als volgt:

Onze mobiele flerpmeuk is nog in soort van beta 2.0 fase, dus opbouwende input alsook vernietigende kritiek zijn altijd welkom. Vooralsnog is de GSApp tergend eenvoudig, afdoende en volgeplempt met typisch-ludieke iPhone-dingetjes (drie keer schudden, en Rutgers haar gaat in de war!) Tevens krijgt u rechtstreekse ├╝bersnelle toegang tot GeenStijl en de Rutgerfilmpjes op GeenStijl.TV via het schitterende T-Mobile-netwerk. Burgerjournalistjes kunnen hun hart ophalen aan de razendsnelle NieuwsTip Feature waar u uw tips en fotoos van boomklevertjes, wildplassers, foutparkeerders, bootneukers, vliegrampslachtoffers, vies supermarkt- vlees, kotsmeisjes, upskirts en sideboobs kunt uploaden. Reaguren kan vanaf later, als de GS servers daar voldoende mentaal op voorbereid zijn. Oh ja, en Android zuigt. Rechtstreekse downloadlink HIERRR. Veel plezier.